Ik leef de verplichting van volledige geheimhouding na. Dit betekent dat er niet zonder jouw schriftelijke toestemming informatie aan derden verstrekt kan worden. Indien je ingebracht wordt binnen een super- of intervisie bijeenkomst, zal dit volledig geanonimiseerd plaatsvinden.

Afspraakregeling

Indien je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, verwachten ik van je dat je dit tenminste 48 uur van tevoren (zaterdagen, zon- en feestdagen niet meegerekend) telefonisch laat weten. Indien ik niet kan opnemen of bereikbaar ben, volstaat een voicemail.

Je hoeft hierbij geen reden op te geven. Wanneer je de afspraak niet tijdig afzegt breng ik de gereserveerde tijd bij je in rekening.

Tussen 24 en 48 uur van te voren afzeggen: 50% van het totaalbedrag
Minder dan 24 uur van te voren afzeggen: gehele bedrag

Tarieven en Vergoedingen

Het uurtarief voor individuele therapiesessies bedraagt overdag € 90,- en vóór 9.00 uur, vanaf 19.00 uur en in het weekend € 110,-.

Het uurtarief voor relatietherapiesessies bedraagt overdag € 110,- en voor 9.00 uur, vanaf 19.00 uur en in het weekend € 130,-.

Vergoeding kan zowel via de basisverzekering. Ik werk hierbij samen met een GZ-psycholoog, waardoor er na het intakegesprek ook een kort gesprek (via Skype) met de GZ-psycholoog plaatsvindt.

Daarnaast is er vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering (klik op de link voor meer informatie over jouw aanvullende verzekeringspakket). Je krijgt dan een gedeelte van het totaalbedrag vergoedt, hetzij een bepaald bedrag per dag, hetzij een bepaald percentage. Informeer hier naar bij je zorgverzekeraar.

In het verleden zijn er regelmatig problemen geweest met het uitkeren van vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering bij de VGZ. Ik raad u aan om u niet bij de VGZ te verzekeren.