Lees hier enkele ervaringen van mensen die bij mij in therapie zijn geweest:

In zijn werkwijze als therapeut is Ralph steunend en erg creatief. Hij biedt op maat gemaakte oefeningen aan die helpen om (lijfelijk/emotioneel) te ervaren waar het om gaat. Met daarbij een gezonde dosis humor kunnen zaken plotseling in een heel ander perspectief komen te staan. Kortom, een steunende therapeut die werkt vanuit kracht en creativiteit.
Astrid

Ik kwam bij Ralph terecht omdat ik zocht naar begeleiding in een periode van levensbepalende keuzes en grote verandering. Voor mij was het belangrijk dat mijn probleem in een bredere context van zingeving en identiteit werd behandeld. In de gesprekken met Ralph stelde hij de juiste vragen en schuwde de diepte niet. Hij hielp mij mijn situatie beter onder ogen zien en bewust te worden van wat van mij was en welke invloed anderen hadden. Hierdoor kreeg ik, ondanks alle veranderingen, weer vertrouwen in mijzelf en in de toekomst. De titel van het boek ‘De moed om te zijn’ dat Ralph mij aanraadde, dekt de lading van onze gesprekken goed. Ralph gaf mij de handvaten om mijzelf terug te vinden en weer vol moed en vertrouwen in het leven te staan.
Marianne

Ik ervaar Ralph Evers als een collega en een therapeut die mensen in hun kracht zet. Hij neemt zijn eigen verantwoordelijkheid en laat de verantwoordelijkheid van de ander ook echt bij de ander, ook al leeft hij wel mee. Daarmee laat hij het vertrouwen zien in de draagkracht die een ieder in zichzelf heeft.
Agnes Garst (Psycholoog Praktijk Centraal Hart)

Ralph Evers is een bekwame psycholoog die een veilige omgeving creëert waarin je gemakkelijk je problemen kunt bespreken.

Door zijn pragmatische benadering en reële aanpak voel je de resultaten al snel. Na iedere sessie heb je stof om over na te denken. De pragmatische benadering zorgt er voor dat je jezelf door een andere bril gaat bekijken.

In mijn geval concludeerde hij dat doorverwijzing voor mij het beste was, een conclusie die hij open en zonder enig voorbehoud met mij deelde. Dit was voor mij een herbevestiging van zijn integriteit.
Carolien